Vrei un living deosebit? Iată la ce artificii de design interior poți apela pentru rezultate garantate!

0
25
Livingul este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Fie că stai la casă, fie că ai un apartament, camera de zi, unde petreci timp prețios și în care îți dorești momente de relaxare, trebuie amenajată cât mai practic, dar în același timp trebuie să aibă și un aspect cât mai plăcut.

Astfel, dacă îți dorești ca livingul tău să arate cât mai bine, acest articol te va îndruma în amenajarea lui, în așa fel încât acesta să fie precum cele din revistele de design interior. 

Iată cum să ai un living cu un design spectaculos:

  • Alege culori potrivite 

Unul dintre cele mai importante criterii care pot influența aspectul de ansamblu al unui living este paleta de culori pe care o alegi pentru interior. Fie că este vorba despre elementele de mobilier, fie despre pereți ori decorațiuni, nuanțele trebuie să reprezinte un lucru după care să te ghidezi în fiecare decizie pe care o iei. Astfel, dacă îți dorești ceva cât mai simplu, care să nu dea impresia unui spațiu prea încărcat, poți alege două culori esențiale care să fie de bază și încă una pe care să o utilizezi la detalii.

  • Nu încărca cu obiecte de decor

Eleganța de multe ori provine din simplitate! Așadar, dacă îți dorești ca accentul să cadă pe alte aspecte relevante ale încăperii, nu încărca zona cu obiecte de decor numeroase, care să atragă priviri excesiv asupra lor. 

  • Raportează-te la dimensiunile livingului 

În funcție de aceste dimensiuni trebuie să decizi tot ce urmează să amplasezi în living. Mai mult decât atât, locul pe care îl ai la dispoziție este relevant și în momentele în care te gândești ce elemente de mobilier vei alege. Dacă te bucuri de o cameră de zi spațioasă, pe lângă cele necesare, precum canapea, măsuța de cafea și electronicele aferente, poți decide să amenajezi și o zonă pentru luat cina. Pentru acest lucru ai nevoie de o masă, scaune și corpuri de iluminat care să o pună în valoare. În cazul în care vei decide asupra unui astfel de spațiu, poți găsi scaune pentru masă pe Homelux.ro, care se vor integra cu succes în designul ales.

  • Acordă atenție detaliilor 

Detaliile vor face întotdeauna diferența! O încăpere unde lucrurile mici au reprezentat interesul celor ce au mobilat și decorat va fi întotdeauna apreciată și va emana rafinament. Nu uita că accesorizarea corectă este relevantă atunci când se pune problema unui spațiu în care petreci mult timp. 

  • Acordă atenție corpurilor de iluminat

Corpurile de iluminat alese corespunzător vor pune în valoare toate elementele prezente în living. Astfel, trebuie să știi că este necesar să alegi practic, în așa fel încât să te bucuri de lumina artificială dorită pe timpul serii, fără a avea parte de disconfort la nivelul ochilor. Dacă vrei ceva de impact, poți opta pentru modele cu led, care au diverse funcții speciale, fiind dotate cu becuri de diferite dimensiuni.

Așadar, tu vei ține cont de cele prezentate atunci cand vei amenaja livingului tău?

Sursa foto: shutterstock.com

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here