Un tânăr din olt de 23 ani, adus de urgenţă la spital cu un tub de deodorant în anus. La 112 a reclamat „un accident casnic“

0
4

 

Un  Oltean a ajuns la urgență cu un tub de deodorant în anus, joi seara. El a sunat la 112 și a anunțat: „Am avut un accident casnic!”.

Un tânăr de 23 de ani din Olt a a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu o ambulanţă, joi seara, după ce a cerut ajutorul la 112.  Solicitarea a venit din comuna Brâncoveni, pacientul anunţând că nu mai poate să scoată un tub de deodorant din anus.

Tânărul se afla împreună cu partenera sa la domiciliu şi a motivat că la mijloc a fost un „accident casnic“, respectiv că s-a aşezat din greşeală pe tubul de deodorant. Bărbatul a rezistat trei ore, sperând că se va rezolva problema „natural“, însă când durerile au devenit de nesuportat a sunat la 112, fiind preluat de un echipaj, scrie Adevărul.

Tânărul a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în zona abdominală, acolo und emedicii au descoperit că ajunsese tubul de deodorant, când l-au palpat pe tânăr.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.