La Șag Masca de protecție devine obligatorie . Primarul promite măști gratis pentru toți locuitorii comunei

0
4

Începand de vineri, 10 aprilie ,Masca de protecție va deveni obligatorie , în comuna timișeana Șag. Decizia a fost luată marți, în Comitetul Local pentru Situații de Urgență. La Șag, primarul Flavius Roșu a promis că fiecare locuitor va primi gratis câte o mască de protecție. Prima localitate din Timiș care a anunțat că masca de protecție devine obligatorie este orașul Buziaș.

Pentru a proteja cetatenii comunei noastre de eventuale transmiteri ale coronavirusului ( COVID-19), am hotarat astazi in Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, obligativitatea protejarii nasului si a gurii, pe domeniul public, in insitutii publice, mijloace de transport in comun, spatii comerciale, santiere si alte locații, a fiecarui cetatean din Sag. Astfel, incepand cu data de 10.04.2020, toti cetatenii comunei vor trebui sa respecte aceasta decizie, purtand masca, esarfe sau orice alta metoda de a-si proteja caile respiratorii. E o masura de siguranta importanta, alaturi de celelalte demersuri pe care le intreprindem permanent pentru a pastra sanatatea locuitorilor!
Vin in intampinarea acestei decizii, cu oferirea gratuita a cate unei masti reutilizabila pentru fiecare cetatean al localitatii noastre!
Aceste masti vor incepe sa fie distribuite la domiciliul fiecarei familii, incepand cu data de 9.04.2020! Astazi am definitivat discuțiile legate de donatie cu un investitor privat de pe raza comunei noastre, ce ne va oferi gratuit aceste masti printr-un frumos gest civic. Le multumesc pe aceasta cale!
De asemenea, vom distribui cu aceasta ocazie si cate 5 declaratii pe proprie raspundere, necesare celor care au nevoie urgentă de ele.
Va rog in continuare sa limitam doar pentru urgente, iesitul din casa. Sa facem fiecare dintre noi eforturi pentru a depasi cu bine aceasta problema cu care tara si lumea intreaga se confrunta. Sa tinem Sagul in siguranta, departe de aceste necazuri!
Cu disciplina, seriozitate si credinta in Dumnezeu, vom reusi impreuna!, a transmis primarul de Șag, Flavius Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.