CAZURI NOI DE COVID – Alte 360 de persoane au fost testate pozitiv la infectia cu coronavirus: “Pana astazi, 7 aprilie, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate… 182 de persoane au decedat… La ATI, in acest moment, sunt internati 274 de pacienti

0
6

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut in ultimele 24 de ore. Daca luni, 6 aprilie 2020, se inregistrau 193 de noi cazuri de imbolnavire, Grupul de Comunicare Strategica (GCS) a informat marti, 7 aprilie 2020, ca de la ultima informare au fost inregistrate alte 360 de noi cazuri.

Potrivit GCS, pana in prezent, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Totodata, pana acum, 182 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj si Mehedinti, au decedat.

La ATI, in acest moment, sunt internati 274 de pacienti.

Iata comunicatul Grupului de Comunicare Strategica din 7 aprilie 2020:

„Pana astazi, 7 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate si externate.

Numarul de cazuri confirmate, pe judete, potrivit raportarii Institutului National de Sanatate Publica:

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.