Poliţiștii au confiscat de la speculanţi mii de măști, mănuși și sute de litri de dezinfectant. Toată marfa, donată spitalelor

0
2

Poliția Capitalei  a efectuat percheziții la mai multe locații din județul Ilfov și municipiul București.

În urma acestor percheziții, au fost descoperite și confiscate peste 13.500 de măști de protecție și peste 11.000 de perechi de mănuși, aproximativ 900 de litri de dezinfectant pentru suprafețe și mâini și peste 300 de ochelari de protecție. Toată marfa confiscată va fi donată spitalelor.

Aceste produse fuseseră achiziționate ilegal de suspecți și comercializate în numele unor societăți comerciale cu alt profil de activitate, la prețuri supraevaluate, profitându-se de cererea crescută din acest moment. Am acționat ieri, pentru a preveni vânzarea produselor respective, care acum vor fi donate unităților medicale care au nevoie de ele. De asemenea, într-un alt caz, sunt desfășurate cercetări față de un bărbat care promova pe rețelele de socializare produse despre care el susținea că sunt teste pentru detectarea infectării cu noul tip de coronavirus. Aceste produse au fost confiscate pentru a fi oprite de la vânzare și vor fi testate de specialiști pentru a se stabili cu exactitate dacă sunt cu adevărat teste pentru detectarea infecției cu coronavirus sau sunt alte produse farmaceutice informează autoritățile.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here