9 kg de droguri găsite la un tânăr bistrițean! A ajuns după gratii!

0
6

Liviu Adrian C. își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Asta după ce asupra sa au fost găsite 9 kg de droguri: cannabis și cocaină. Acestea ar fi de proveniență din Spania.

Ieri a avut loc o prindere în flagrant a unui tânăr bistrițean de 26 de ani. Această acțiune a avut loc într-un dosar penal de introducerea în țara de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc.

Acesta, în încercarea de a scăpa, a aruncat din autoturism o geantă de voiaj în care se aflau mai multe pachete cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv, precum şi pachete cu o substanță solidă, de culoare alb-gălbui. În urma analizelor de laborator, a rezultat că este vorba despre 8,72 kilograme de cannabis și peste 400 grame de cocaină. Autoturismul în cauză a oprit în trafic, pe raza localității Salva. Tânărul de 26 de ani, care îl conducea, a fost condus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, iar în urma audierilor, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T .- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore” transmit reprezentanții IPJ BN.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here