Şoferiță româncă de TIR strivită în cabină, la graniţa dintre Austria și Germania

0
3

 

Accident cumplit la granița dintre Austria și Germania. O șoferiță româncă de TIR a fost strivită în cabină, după ce a intrat în plin într-o remorcă oprită la un coloană, pe autostradă.http://martiela-nivelul-judetului-timis-au-fost-confirmate-122-in-carantina-institutionalizata-sunt-122-persoane-pentru-care-se-efectueaza-verificari-pentru-a-depista-daca-au-contactat-vir/

 

Cumplitul accident de circulație s-a produs pe A12, în municipiul Kufstein. Două camioane s-au ciocnit pe autostrada în apropiere de  granița dintre Austria și Germania. În urma impactului violent, ambele benzi au fost blocate timp de câteva ore.

Un șofer de camion german, în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe A12 Inntal Autobahn din Innsbruck, spre granița de stat a Germaniei, a fost nevoit să frâneze, din cauza unei coloane de camioane.

Imediat în spatele lui, o șoferiță de cetățenie română, în vârstă de 39 de ani, care conducea un TIR, a intrat în plin în autotrenul din fața ei. În urma impactului violent, cele două camioane au blocat complet autostrada.

Potrivit meinbezirk.at, românca de 39 de ani a fost prinsă în cabină și a trebuit să fie scoasă cu ajutorul echipei de  descarcerare.

Din păcate, personalul medical ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie, fiind declarat decesul. Soțul femeii, care se afla cu ea în momentul accidentului, a suferit răni grave și a fost dus la Spitalul Kufstein cu elicopterul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here