Accident de circulație, În seară, la intersecția străzilor Cosminului și Cozia din Timișoara. Un șofer a ajuns la spital după ce nu a acordat prioritate. Dupa impactului mașina șoferului vinovat s-a răsturnat

0
49

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza unui bărbat de 42 de ani. Acesta conducea pe strada Memorandului, înspre strada Liviu Rebreanu, iar la intersecție cu strada Cozia nu a cedat trecerea unei mașini care circula regulamentar, condusă de un bărbat de 43 de ani

Soferul masni care mergea pe strada Cozia s-a trezit ca un alt conducator auto,  n-a cedat trecerea la intersectia cu strada Cosminului.

Impactul a fost unul violent, astfel ca masina a fost rasturnat pe o parte si zdrobit de un stalp de analta tensiune. Soferul  din urma a ramas incarcerat in masina strivita. A intervenit  un echipaj de descarcerare. Soferul a fost scos dintre fiare si transportat de urgenta la spital.

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here