3 CAMIOANE romanesti ÎN FLĂCĂRI ÎN ZEEBRUGGE

0
32

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:00, trei camioane au fost arse în parcul de afaceri ECS European Containers din Karveelstraat din Zeebrugge.

Zeci de camioane sunt parcate pe site-urile ECS, în principal de la șoferi străini care se odihnesc sau așteaptă o încărcătură. Mai ales în weekend este foarte ocupat. Incendiul a pornit în cabina unui camion și s-a extins la alte două camioane parcate chiar lângă el.

Pompierii au controlat rapid incendiul, dar nu au putut împiedica arderea completă a două camioane. O treime a fost grav afectată. Nimeni nu a fost rănit. Mulți șoferi au fost nevoiți să privească cu consternare cum camioanele colegilor lor urcau în flăcări.

Zeebrugge

Șoferii au auzit că șoferul camionului mijlociu gătea o oală în cabina sa. Alți șoferi de camioane vorbeau despre un scurtcircuit. De asemenea, pompierii au scos din camioane mai multe sticle de gaz. Cu toate acestea, cauza a fost accidentală: o problemă cu cablul electric al camionului de mijloc a fost vinovatul. Parchetul nu a numit un expert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here