Spărgător de mașini, Ridicat de mascații

0
13

PERCHEZITI în această dimineață în Timișoara, Giroc și Orțișoara. Oamenii legii au săltat un bărbat de 34 de ani, suspectat de mai multe furturi din mașini. În locațiile percheziționate oamenii legii au găsit arsenalul specific unui hoț, dar și…mai multe poșete, aparținând unor femei!

„În data de 10 martie a.c., poliţiştii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timișoara,  au efectuat  3 percheziţii domiciliare în municipiul Timișoara și în comunele Giroc și Orțișoara.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acțiunile vizează probarea activităţii infracţionale a unei persoane de 34 de ani, bănuite că în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, ar fi comis mai multe infracțiuni de furt calificat din autoturisme.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor 5 telefoane mobile, 1139 de cartușe cu țigarete netimbrate, 5 cartele telefonice, 1 aparat electroșocuri și 6 genți de dama.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.La percheziții au participat polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale și specialiști criminaliști”, transmite IPJ Timiș.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here