O noua lovitura ,Agenția de Mediu nu mai autorizează stația de epurare de la Jabar

0
59

Agenția pentru Protecția Mediului Timiș a anunțat societatea SC. Meridian 22 S.A care se ocupă de furnizarea și epurarea apelor din Lugoj că nu mai primește autorizație de mediu pentru stația de epurarea.

Referitor la solicitarea dumneavoastră, înregistrată la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, privind obținerea autorizației de mediu pentru SC. Meridian 22 S.A., punct de lucru localitatea Jabăr, Timiș, pentru desfășurarea activității colectarea și tratarea apelor uzate vă comunicăm următoarele:

Având în vedere că nu s-a realizat programul de conformare impus prin autorizația de mediu (modernizarea stației de epurare) și ținând cont de procesul-verbal privind verificarea amplasamentului, vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile articolului 15 din Ordinul MMDD 1798/2007 pentru aprobarea procedurii emiterii autorizației de mediu, cu modificările și completările ulterioare, autorizația de mediu nu se emite, solicitarea actului de reglementare fiind respinsă”, se arată în adresa transmisă către Meridian 22.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.