Alte zboruri suspendate pe Aeroportul Timișoara!

0
8

Toate zborurile de pe aeroportul Timișoara spre/dinspre Italia vor fi suspendate până în data de 3 aprilie din cauza răspândirii infecției cu virusul COVID-19.

Au fost suspendate și cursele spre Tel Aviv, operate de către compania aeriană Wizz Air,  începând cu 12.03.2020 până la data de 23.03.2020.

Spre Italia, toate zborurile operate de către compania Wizz Air, vor fi suspendate până pe 03.04.2020. Și compania Ryanair suspendă zborurile spre Milano-Bergamo până pe data 08.04.2020.

Spre Frankfurt, cursele operate de către compania aeriană Lufthansa, vor fi anulate astăzi: 10.03.2020 și mâine: 11.03.2020.

Referitor la frecvența zborurilor din Timișoara spre/dinspre Munchen, operate de către compania aeriană Lufthansa, va fi redusă de la 21 zboruri pe săptămână la: 14 zboruri săptămânale, până în data de 14 martie și 13 zboruri săptămânale, în perioada 13-28 martie.

”Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat biletele de călătorie”, transmit reprezentanții Aeroportului Timișoara.

Vă reamintim că pe Aeroportul Internațional Timișoara s-au implementat o serie de măsuri de prevenire și acțiune în cazul potențialelor infecții cu noul coronavirus. De asemenea, administrația aeroportuară asigură de faptul că sunt respectate toate măsurile de siguranță ce se impun, pentru a sprijini autoritățile din domeniul sănătății, oferind condiții de control medical la intrarea în țară.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.