Acasă Eveniment Substanţe halucinogene depistate de jandarmi asupra a trei tineri

Substanţe halucinogene depistate de jandarmi asupra a trei tineri

0
3

Cei trei tineri, de 21, 24 și 26 de ani, au fost depistați în timp ce se aflau în mașini staționate pe stradă. Au avut un comportament ezitant atunci când i-au observat pe jandarmii de la Gruparea Mobilă.

Este vorba despre tineri cu vârste de 21, 24 respectiv 26 de ani. La întâlnirea cu jandarmii, aceștia au prezentat un comportament ciudat care a atras atenția. Ei au fost observați în timp ce se aflau în autoturisme staționate pe stradă.

La perchezițiile corporale efectuate, asupra unei dintre persoane au fost găsite țigarete ce au în conținut masă vegetală de culoare verde-olive iar asupra celorlalte două, a fost găsită o țigaretă și un plic transparent cu același gen de masă vegetală.

Jandarmii au ridicat obiectele găsite, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

https://jurnaldevest.ro/
%d blogeri au apreciat: