Există și cazuri incredibile în PSD: Călin Dobra a ‘DEBLOCAT’ încă un proiect care pe vremea guvernării PSD statea prin sertare

0
2

Da! Există și cazuri incredibile în politică. Dacă majoritatea formațiunilor politice așteaptă să ajungă la putere pentru a avea propriul guvern și a debloca sau a demara proiecte pe care opoziția nu le consideră prioritate, pentru șeful CJ Timiș lucrurile par să stea taman pe dos. Dobra anunță că a mai reușit să deblocheze un mare proiect care pe vremea când partidul său era la guvernare ședea prin sertare. Pesemne că Dobra colaborează mai bine cu guvernul PNL decât cu oamenii din propriul său partid!

„Autostrada Timișoara – Moravița | Contractul pentru studiul de fezabilitate, semnat

Filmul autostrăzii Timișoara – Moravița nu mai ține de… genul SF!

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea STUDIULUI DE FEZABILITATE, în valoare de peste 9 milioane de lei, care trebuie să fie gata în următoarele 16 luni.

Licitația a fost câștigată de asocierea Search Corporation SRL – Egis România SA. 85% din bani vin de la Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune, iar 15 procente reprezintă contribuția Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Șoseaua de mare viteză va avea 60 de kilometri, însă nenumărate beneficii pentru zona de Vest! Este un proiect extrem de important, cu rol esențial și în dezvoltarea Euroregiunii DKMT.

Și chiar dacă discuțiile despre autostrada Timişoara – Belgrad ajunseseră, în urmă cu câțiva ani, într-un punct mort, iar proiectul a fost aruncat într-un sertar de unii guvernanți, am reușit, cu diplomație și perseverență, să îl deblochez!”, scrie Dobra pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here