CSM Lugoj o noua viictorie înfrânge Galațiul și este favorită pentru un loc în cupele europene. Urmează meciul cu campioana

0
6

 

Jucătoarele de la CSM Lugoj au făcut un meci foarte bun la Galați, acolo unde au jucat pentru locul al cincilea cu voleibalistele pregătite de Paul Bogdan, fost antrenor al formației din orașul de pe Timiș. CSU Belor Galați nu a reușit să se impună în poziția de gazde, reușind să le smulgă lugojencelor un singur set.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-5 (19-25, 16-25, 25-10, 19-25). CSM Lugoj ocupă acum locul al cincilea și continuă lupta cu Galațiul pentru cupele europene. Între timp însă, la Lugoj face deplasarea campioana chiar în acest weekend.

Sâmbătă, pe 29 februarie, CSM Lugoj va disputa ultima partidă din sezonul regulat. Pe teren propriu, lugojencele vor juca împotriva campioanei naționale CSM Volei Alba Blaj. Jocul începe la orele 18:30.

În momentul de față, diferența este de cinci puncte (Lugoj – 31, Belor – 26), iar echipa gălățeană va avea liber în ultima rundă a sezonului regulat, în timp ce Lugojul va juca, acasă, cu Volei Alba Blaj, campioana en-titre și liderul actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here