Grădiniţă din Lugoj rămâne fără sediu. „Clădirea a fost cumpărată de o familie de romi”

0
3

Grădiniţă din Lugoj este pe punctul de a rămâne fără sediu. Imobilul în care funcţionează Grădiniţa PP1, de pe str. Traian Grozăvescu a aparţinut până de curând urmaşilor marelui industriaş Muschong, însă recent a fost vândut. Primăria a fost notificată deja de noul proprietar că grădiniţa mai poate rămâne în spaţiu doar dacă va accepta o mărire semificativă a chiriei. Primarul Francisc Boldea susţine că nu va plăti mai mult.

„Sunt probleme cu grădiniţa de pe Grozăvescu. A cumpărat clădirea o familie de romi şi mi-a spus deja doamna directoare că au anunţat-o că vor mări chiria, dacă vrem să mai rămânem acolo. Noi nu suntem de acord şi căutăm acum o variantă tot în centrul oraşului, pentru că avem foarte mulţi copii acolo. Probabil vom amenaja clădirea de str. Banatului, fosta cazarmă, şi acolo va funcţiona pe viitor şi grădiniţa”, spune primarul Boldea.

Primăria Lugoj plăteşte în momentul de faţă o chirie lunară de peste 7.000 de lei pentru spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea Grădiniţa PP1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here