Municipalitatea a reabilitat parcul situat în cartierul Dacia, cu două locuri de joacă pentru copii.

0
3

Municipalitatea a reabilitat parcul situat în cartierul Dacia, cu două locuri de joacă pentru copii. A fost montat tartan pe 960 mp, s-a realizat sistemul de irigaţii. Pentru vizibilitate pe timp de noapte au fost montate corpuri de iluminat.

Valoarea lucrărilor de reabilitare a fost de aproximativ 285.000 lei. În Parcul din Dacia, municipalitatea va reabilita şi fântâna ornamentală.

Parcul situat în Dacia este mărginit de două locuri de joacă, unul pentru copii cu vârstã pânã la trei ani şi cel de-al doilea pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Cele două locuri de joacă ocupă o suprafaţă de peste 2000 mp. Reabilitarea  locului de joacă a constat în renovarea unor echipamente pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 şi 14 ani , respectiv: 1 balansoar (cumpănă), 10 bănci fără spătar, 56 de bănci, 1 cãsuţă Eibe, 47 de coşuri de gunoi,  gard de protecţie a locului de joacă de 120 m,  groapă de nisip, 3 jucării pe arc duble,  1 leagăn cuib de pasăre, 2 leagăne duble, 4 leagăne simple, 1 leagăn tip Tarzan, 1 rotativă aeriană, 1 rotativă cu sfori tip pom, 2 sisteme echilibristică şi 1 sistem echilibristică tip punte eibe, 1 tobogan cu 1 blat (metalic), 2 tobogane cu 1 blat tip fort, 4 foişoare. Având în vedere numărul mare de copii din cartier, precum şi faptul că în apropierea parcului din Dacia se află mai multe şcoli şi grădiniţe, s-au montat suplimentar: 19  bănci, 23 de coşuri de gunoi, 2 foişoare, 4 porţi de minifotbal, 1 teren de minibaschet cu două coşuri, 2 căsuţe, 2 leagăne, 2 mese de tenis, 2 balansoare (cumpănă) cu 2 locuri, 1 tobogan cu un blat în spiral, 1 tobogan cu 3 blaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here