Un apropiat a lui Grindeanu,Valentin Korman la Pro România, filiala Timiș!

0
2

După Marius Craina şi Gerald Simonis, fratele liderului PSD Timiș, Pro România anunță venirea în partid a lui Valentin Korman.

Korman este un apropiat al lui Sorin Grindeanu, care a intrat în PSD în anul 2016, și care, acum s-a alăturat echipei Pro România din Timiș.

„Vreau să fac un anunţ pe care mi l-am dorit de mult timp: echipei Pro România, după alegerile făcute săptămâna trecută de domnul Marius Craina şi domnul Gerald Simonis, care au venit către noi, acum i s-a alăturat şi domnul Valetin Korman. Este vorba despre fostul consilier al lui Sorin Grindeanu, pe vremea când era preşedinte CJT, un om pe care eu îl cunosc de foarte mult timp, un om cu care, împreună cu Sorin Grindeanu, am negociat în anul 2016, preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş şi am şi obţinut-o”, a declarat deputatul de Timiş, Adrian Pau.

Valentin Korman a fost consilier al lui Sorin Grindeanu, dar și fost sef al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Acesta spune însă că s-a alăturat Pro România, încă de la începutul acestui proiect în Timiș, iar acum practic a formalizat această alăturare.

“De fapt formalizez acum, această alăturare, pentru că, încă de la început, împreună cu Adrian Pau şi Nicu Birău am fost alături de proiectul Pro România (…) În perioada imediat următoare probabil că veți mai vedea oameni care se alătură Pro România pentru că deocamdată, cel puțin, este singura formațiune politică ce are un proiect pe temen mediu și lung”, a spus Valentin Korman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here