Mașină de poliție lovită de un șofer care încerca să scape de urmărire. Individul a agresat un polițist de frontieră!

0
4
 Un individ care fugea de poliția de frontieră a lovit o autospecială a oamenilor legii, iar apoi a agresat un polițist. Bărbatul transporta țigări de contrabandă.

Incidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 18, pe drumul ce leagă localitățile timișene Grabaț și Lenauheim. Polițiștii de frontieră desfășurau o acțiune pentru prevenirea contrabandei cu țigări și au vrut să oprească în trafic un autoturism. Aveau informații că șoferul transportă țigări de contrabandă însă acesta nu a oprit la semnalele lor.

Șoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliției de Frontiera. Pe timpul urmăririi, șoferul a încercat să scape de polițiștii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroșat autospeciala din dotarea instituției, acesta fiind avariată. Polițiștii de frontieră au reușit oprirea autoturismului pe raza localității Grabanț, șoferul încercând să abandoneze mașina. Când s-a acționat pentru reținerea acestuia a devenit violent, lovind pe unul dintre polițiștii de frontieră. La controlul autovehiculului, in interiorul acestuia au fost descoperite țigări de contrabandă”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

 

Individul este cercetat penal acum pentru contrabandă și ultraj. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here