O femeie a luat buletinul surorii, crezând că nu ar putea trece frontiera cu al său

0
0

O femeie de 26 de ani s-a prezentat pe 12 februarie, în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II , ca pasager într-un BMW, pentru a ieși din țară. La controlul specific, însă, femeia a prezentat o carte de identitate românească, pe care, se pare, a furat-o de la sora sa.

La verificarea documentului, polițiștii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie. În cele din urmă, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean român, în vârstă de 26 de ani.

Cu privire la cele constatate, tânăra a declarat că a luat cartea de identitate de la sora sa, fără ca aceasta să ştie, şi a recurs la această metodă pentru a pleca în Germania la muncă, crezând că ea nu poate să părăsească teritoriul României.

Polițiștii de frontieră transmit: În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here