Sorin Grindeanu, la un pas de a reveni în PSD. Alfred Simonis i-a înmânat cererea de adeziune

0
3

Sorin Grindeanu este tot mai aproape de a reveni în PSD. De altfel, astăzi, președintele ANCOM a participat la conferința extraordinară în cadrul căreia deputatul Alfred Simonis a fost ales președinte al PSD Timiș. Sorin Grindeanu a susținut un discurs de aproximativ 30 de minute, în care a vorbit despre greșelile făcute de PSD și cum ar trebui să fie acestea remediate.

Trebuie să ne propunem să câștigăm alegerile anul acesta și să redevenim partidul numărul unu în România. Cine nu este în stare să contribuie la acest vis, este liber să plece la partide mai mici, cum au făcut o parte din colegii noștri. (…) Am fost, sunt și voi fi om de stânga, indiferent de ce spun unii sau alții. M-am înscris la trei zile după ce PDSR-ul a pierdut alegerile, în 1996, 3 noiembrie. M-am înscris în 6 noiembrie, la trei zile după, am ceva ani. Nu vreau să fie privite ce am spus eu ca sfaturi, nu-mi permit să pun condiții partidului care m-a făcut parlamentar, ministru, președintele Consiliului Județean Timiș și prim-ministru. Așa ceva eu nu pot să fac. (…) Ceea ce s-a întâmplat în anul electoral 2019 în Timiș nu mai vreau să se întâmple. Așa ceva, 12-13% din voturi, nu trebuie să se mai întâmple. Avem în Timiș forța necesară să revenim acolo unde am fost și mă veți avea alături de dvs“, a declarat Sorin Grindeanu, în discursul său.

De asemenea, în timpul conferinței extraordinare, Alfred Simonis i-a oferit lui Sorin Grindeanu o cerere de adeziune, pe care însă fostul premier nu a dorit să o semneze încă.

Conform legii, nu am voie să fiu membru de partid, asta nu înseamnă că nu o să devin în perioada următoare. Potrivit legii, am trei zile să ies din presupusa stare de incompatibilitate, iar eu în mod sigur voi respecta legea. Îmi plac provocările, îi mulțumesc lui Fredi pentru că mi-a oferit acea cerere de adeziune, dar n-o să-i dau chiar astăzi această satisfacție de a o semna“, a precizat Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here