Accident !Trenul interregio Sibiu-Timișoara a lovit o mașină, puțin înainte de a ajunge la destinație

0
5

Accidentul s-a petrecut în această dimineață. Trenul în care se aflau 33 de pasageri a lovit o mașină, pe raza localității Chevereșu Mare.

Cel mai probabil șoferul mașinii nu s-a asigurat, iar în momentul în care a vrut să treacă peste linii a fost suprins de trenul interregio.

Din fericire șoferul autoturismului nu a pățit nimic, iar cei 33 de pasageri din tren au fost evaluați de medicii sosiți la fața locului.

La ora 09:40, am fost solicitați să intervenim la un accident feroviar, in localitatea Cheveresu Mare, la trecerea de nivel de cale ferată cu DJ 592 B produs între un autoturism şi trenul Interregio SIBIU – TIMIŞOARA. La locul intervenţiei s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 9 pompieri. În urma accidentului feroviar nu s-au inregistrat victime (conducătorul auto constient, cooperant, fără probleme medicale), călătorii din tren urmează a fi evaluaţi (33 de pasageri)”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Trenul nu a mai putut continua deplasarea, fiind solicitată altă garnitură şi transbordarea pasagerilor în vederea continuării călătoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here