Vin banii de investiții la Spitalul Județean din Timișoara!

0
2

Consiliul Județean Timiș face investiții importante și în acest an la Spitalul Județean.

Miercuri, 22 ianuarie, conducerea CJT și reprezentanții celui mai mare spital din Timiș au stabilit proiectele care vor beneficia, cu prioritate de finanțate.

Din dorința de a asigura pacienților, dar și cadrelor medicale, condiții cât mai bune, Consiliul Județean Timiș investește, și în 2020, o sumă considerabilă în Spitalul Județean din Timișoara”, spune Călin Dobra, președintele CJT.

În acest an banii se vor duce: Reamenajare secție Clinică de Urologie și ATI transplant renal, la etajul V, existentă în cadrul SCJUPBT – execuție / 5.465.000 lei; RK farmacie SCJUPBT – execuție / 316.000 lei; Sistem de detecție fum secții SCJUPBT; Reabilitarea sălilor de operație nr. 9 și nr. 4 și refacerea instalațiilor electrice ale celor două săli; Noua maternitate a Spitalului Clinic Județean de Urgență; 2 lifturi pentru transport materiale; Documentație privind obținerea autorizației de funcționare SCJUPBT / 750.000 lei; RK – săli operație parter, corp B, Casa Austria – DALI + PT / 100.000 lei; Modernizare și extindere la construcția existentă a clinicilor de ortopedie – actualizare DALI + PT + audit energetic / 200.000 lei; Audit energetic Casa Austria – DALI + PT; Reabilitare centrală termică SCJUPBT; Documentație pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu mari arși, Casa Austria, corp A și B și intabulare în CF / 45.000 lei.
În plus, pentru un acces mai facil în spital, dar și pentru confortul pacienților, iau în calcul și realizare acces control secții SCJUPBT, inclusiv ușa rotativă automatică, intrare – proiectare și execuție / 500.000 lei și aluzele exterioare aluminiu, aripa Nord, SCJUPBT / 400.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here