O noapte ce se arăta promițătoare a avut un final nefericit!

0
92

Ochii vineți, 2.000 de lei și două telefoane mobile e prețul plătit de un bărbat în vârstă de 53 de ani pentru câteva pahare alături de o tânără de 21 de ani.

În timp ce bărbatul se afla într-o stație de autobuz din Reșița, acesta ar fi fost abordat de o tânără necunoscută care l-a invitat în apartamentul ei. Acolo se aflau și alte persoane, alături de care bărbatul a rămas la o băută. Seara arăta bine! Omul credea că a dat norocul peste el, dar până la urmă și-a dat seama care era scopul invitației primite. A sunat să se plângă la 112. Astfel, la data de 16 decembrie, în jurul orei 01.20, Poliția municipiului Reșița a fost sesizată cu privire la faptul că unui bărbat din Reșița i-au fost sustrase suma de 2.000 de lei și două telefoane mobile, pe care le avea asupra sa. Polițiștii au identificat două persoane bănuite care au tâlhărit bărbatul.

„În cursul zilei de ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reșița au identificat două persoane, un bărbat de 34 de ani și o tânără de 21 de ani, din localitate, bănuite că în noaptea de 15 spre 16 decembrie, l-ar fi deposedat pe un bărbat de 53 de ani, de mai multe bunuri, exercitând asupra acestuia acte de  violență”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. 

Polițiștii au recuperat de la cei doi tâlhari suma de 1.350 de lei și un telefon mobil, pe care le-au restituit bărbatului înșelat. Sau, mai debrabă, ispitit.

„La un moment dat, tânăra de 21 de ani ar fi sustras bani și două telefoane mobile din borseta persoanei vătămate, iar la solicitarea victimei de a-i restitui bunurile, bărbatul de 34 de ani ar fi agresat fizic victima, lovind-o cu piciorul”, adaugă reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.