Românul dispărut de la serviciu, în Italia, găsit mort într-un canal de apă

0
23

Un român care a dispărut de la serviciu luni, în Italia, a fost găsit mort. Trupul neînsuflețit a fost văzut într-un canal de apă din provincia Pavia.

După câteva zile de căutări intense, cadavrul lui Ioan Savu, un român de 55 de ani, a fost găsit între localitățile Portalbera și San Cipriano Po, din Pavia.

Ipoteza anchetatorilor

Trupul său zăcea într-un canal de apă, la câțiva kilometri de locul de muncă unde a dispărut. De altfel, același canal trece și prin apropierea firmei unde lucra bărbatul, în localitatea Stradella.

Potrivit ziarului Il Giorno, anchetatorii nu exclud varianta ca românului să i se fi făcut rău și să fi căzut în apă, și să fi fost luat de curenți. Orice ipoteză este însă luată în calcul, mai ales că circumstanțele dispariției sunt misterioase.

Cum a dispărut românul

Despre Ioan Savu nu se mai știa nimic de luni seară, când încă era în timpul programului. Ar fi trebuit să plece la ora 19.00 de la serviciu, de la firma de logistică în care lucra. Dispariția a avut loc însă la ora 18.00.

Pe biroul său, la muncă, au fost găsiți ochelarii, telefonul și un pachet de țigări. Afară, în parcare, mașina românului era cu portiera deschisă.

Dispariția a fost semnalată de fiul lui Ioan Savu, după ce mama sa i-a spus că bărbatul nu a venit acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.