Misiune zero! Polițiști la ”omleta de la prânz” cu mașina în zona pietonală din Timișoara

0
14

Misiune de grad 0 pentru un echipaj de poliție din Timișoara. Un timișorean a filmat autospeciala de poliție parcată în zona pietonală de pe strada Vasile Alecsandri, lângă restauratul în care agenții luau masa de prânz.

”Nu postam asta pentru că niciodată nu mi-a plăcut tam-tam-ul, dar deja nu mai suport să văd cum polițiștii care trebuie să aplice legea și să o respecte, o încalcă cu nerușinare de fiecare dată când au ocazia. Ba vorbim la telefon la volan, ba parcăm unde vrem noi, ba nu purtam centuri de siguranță, ba etc… Noi, ăștia de rând, în locul respectiv luam amendă dacă suntem pe bicicletă, dar domnii polițai se parchează lângă restaurant pe o alee pietonala doar pentru a lua masa de prânz deoarece este greu drumul de la parcare până aici… Ăștia suntem bă!”, spune Danut Gavriloni.

După ce filmările au apărut pe Facebook, IPJ Timiș a trimis un comunicat în care precizează că:

”În data de 01.08.2019 lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Rutier, aflându-se în timpul programului de lucru, au pătruns pe zona pietonală din centrul Timișoarei cu autospeciala din dotare.

În urma evenimentului, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș s-a sesizat din oficiu și a declanșat cercetarea disciplinară față de cei doi lucrători de poliție, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here