Un tânăr a murit și alţi 4 au fost răniţi într-o depășire interzisă, în Olt, la Găneasa

0
8

Un grav accident produs în localitatea Găneasa din Olt a avut urmări tragice. O mașină s-a izbit de o autoutilitară, iar un tânăr a murit și alți 4 au fost răniți. Totul, se pare, de la o depășire interzisă.

Accidentul s-a produs pe DN65, la intrarea în localitatea Găneasa. O mașină condusă de un șofer de 23 de ani s-a făcut praf la ciocnirea cu o autoutilitară.

Șoferul de 23 de ani, după impact, a ajuns cu mașina într-un copac. Impactul a fost devastator.

”La sosirea echipajelor, şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Balş şi un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiţi încarceraţi, în stare de inconştienţă. Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie”, a precizat ISU Olt.

Șoferul de 23 de ani a murit, iar pasagerul de 14 a fost grav rănit. Salvatorii spun însă că, în total, sunt 4 răniți, cu vârste cuprinse într 12 și 32 de ani. Ei au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Slatina.

Potrivit gds.ro, anchetatorii spun că, foarte probabil, tânărul de 23 de ani nu a respectat indicatorul depășirea interzisă și ar fi vrut să treacă de mai multe mașini, dar a lovit autoutilitara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here