A murit Anca, la 10 zile după ce apartamentul ei din Arad a sărit în aer, când a aprins o ţigară

0
12

A murit Anca, la 10 zile după ce apartamentul ei din Arad a sărit în aer, când a aprins o ţigară. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins la un spital din Bucureşti, unde fusese transportată de urgenţă după deflagraţie, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului. Mama ei adoptivă a făcut anunţul trist.

Anca Frandeş, fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, dirijorul Dorin Frandeş, şi a Corinei Frandeş, medic cunoscut în Arad, s-a stins luni de dimineaţă înt-run spital din Bucureşti, la zece zile după ce i-a explodat apartamentul. Vineri 5 iulie, Anca, 31 de ani, a aprins o ţigară şi din cauza unei acumulări de gaze nedetectată casa a sărit în aer.

“În momentul sosirii echipajelor de intervenție, a fost găsită o femeie cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în viata. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD:”, a informat ISU Arad.

“Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD.”, a declarat după deflagraţie purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Luni, la ora 9 dimineața, Corina Frandeș a postat pe pagina sa de Facebook mesajul “Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!”, însoțit de fotografia fetei.

Anca Frandeș a fost copilul adoptiv al familiei Frandeș. Familia Frandeș a adoptat-o pe Anca, în urma unei alte tragedii, atunci când părinții biologici ai acesteia au murit într-un teribil accident de mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here