Spectacolul modei în aer liber, la Sibiu Fashion Days

0
16

Sibiul este Capitala modei pentru două zile. Centrul oraşului s-a transformat într-un uriaş podium, unde 16 designeri cunoscuţi, români şi străini, îşi prezintă noile colecţiile. Modelele au defilat în lumina reflectoarelor îmbrăcate în cele mai spectaculoase rochii, accesorizate cu bijuterii cu pietre preţioase. Participanţii la eveniment au fost impreionaţi de noile tendinţe.

Sub cerul liber, pe un podium amenajat în Piaţa Mare din Sibiu, tradiţionalul şi modernul se împletesc. Iar pe cat walk păşesc cu graţie, pe ritmuri mixate live, modele îmbrăcate în portul popular românesc. Colecţia “CălătorIE” semnată de designerul Anca Mărgineanu a deschis Sibiu Fashion Days.

Pasionată de modă, Carmen Iohannis nu a lipsit de le prezentare. A stat în primul rând. Mai ales că, printre cei 16 designeri prezenţi a fost şi creatorea preferată a primei doamne.

Eli Lăslean, creator de modă: Am pus tot sufletul meu in acseta colectie. Rochiile sunt superbe si au arata extraordinar in luminile din acseta seara, de la Sibiu.Nouă designeri de haine, bijuterii şi pantofi şi-au prezentat cele mai noi coleţii, vineri seară. Şi alţi şapte creatori sâmbătă seară.

Liliana Tempean, organizator: O sa vedem si colectii care au in prezentarea lor pe cei mici, colectii frumoase ale designerilor din Sibiu si din seara asta.

Evenimentul a ajuns la a opta ediţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here