Timișorenii, tot mai deranjați de tirurile din oraș

0
13

Zeci de șoferi de autocamioane au fost sancționați în ultimele două săptămâni de Poliția Locală pentru că au intrat cu mașinile prin oraș, pe străzi pe care nu au voie să circule. Oamenii legii spun că tot mai mulți timișoreni se plâng de circulația tirurilor în cartiere.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, oamenii reclamă circulația sau parcarea autovehiculelor de mare tonaj în locuri interzise. În ultimele două săptămâni, agenții locali au oprit și au tras la răspundere șoferii de tir pe străzi precum Circumvalațiunii, I. Barac, Republicii, Take Ionescu, I. Slavici, Bogdăneștilor, Cetății, Mărășești, Gh. Lazăr, Iuliu Maniu, G. Musicescu, Batania, Eroilor de la Tisa și altele.

„Au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, și HCL 486/2006, conducătorilor auto care nu au ținut cont de indicatoarele rutiere amplasate în oraș și au circulat cu autovehicule de mare tonaj în zone în care acest lucru nu este permis sau au staționat cu autovehicule grele pe străzile municipiului, sancțiunile fiind între 1.000 și ajungând până la 2.900 lei, în funcție de faptă”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

 

Oamenii legii spun că vor sta în continuare cu ochii pe autocamioanele din oraș și le atrag atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare și să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite.

TION Ştirile judeţului Timiş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here