Șofer de TIR agresiv, filmat în trafic – Video

0
14

Un șofer de TIR din a fost filmat în trafic având un comportament agresiv și iresponsabil. Șoferul camionului cu numărul de înmatriculare TM 63 BLD a fost văzut de un alt șofer cum aruncă un sac de gunoi din cabină pe marginea șoselei. Cel care a realizat filmare, dintr-un al camion aflat în trafic, i-a atras atenția și l-a apostrofat. A urmat un schimb de replici virulent, i-ar șoferului nesimțit i s-a cerut să oprească. ”Un cretin arunca gunoaie, i se atrage atenția prin stație, după un schimb de replici amenință ca sparge capete și taie în stânga și dreapta. Evident, când l-am rugat să oprească și voiam să-l depășesc, a început cu șicanări, După 2km, aproape lovește 3 pietoni dintre care un copil”, spune cel care a filmat. Comportamentul agresiv al șoferului, care șerpuiește de șosea cu camionul de 40 de tone, a fost postat pe YouTube, în speranța că autoritățile vor lua măsuri.

Totul s-a întâmplat pe 6 iulie, în jurul orei 10.00, pe un drum din judeţul Constanţa.

Pe imaginile publicate pe YouTube se poate observa cum şoferul de TIR îi taie calea celuilalt şofer şi frânează în faţa lui.

La un moment dat, în zona localităţii Crucea, şoferul de TIR nu a observat la timp o maşină care oprise la o trecere de pietoni şi a fost la un pas de o tragedie.

Pentru a evita impactul cu maşina oprită, şoferul a tras stânga de volan şi a fost pe cale să lovească mai mulţi pietoni, majoritatea copii, care încercau să traverseze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here