Mărturia tinerei mame înjunghiate în direct, pe Facebook: „Am văzut că ne urmărește, apoi a venit peste noi în casă” 06.07.2019

0
10

Un live pe Facebook a fost cât pe ce să o coste viaţa pe o tânără mamă din Arad. Fostul său iubit, tatăl celor doi copii ai săi, a atacat-o cu un cuţit, chiar sub ochii fetiţei lor. Supărat că femeia se distrează fără el, acesta a dat buzna în casa unde avea loc petrecerea, înarmat cu un cuţit. După ce a rănit-o pe ea şi pe fratele acesteia, omul s-a rănit şi el, de teamă să nu ajungă pe mâna poliţiştilor. Toţi trei sunt acum în spital.

Scandalul a avut loc chiar în casa părinţilor tinerei, puţin după miezul nopţii. Fratele ei transmitea live pe Facebook o petrecere de familie. Numai că agresorul, care nu suporta ca fosta iubită să se distreze fără el, a hotărât să o pedepsească.

Tatăl victimelor: ”A tras numai perdeaua, cu cuțitul în mână, zice: nu mișcă nimeni, atunci a luat pe fată, pe fata mea, a băgat cuțitul în ea, pruncul s-a băgat să nu-l lase, pruncul meu. S-a întors, a băgat și în prunc cuțitul”.

Agresorul a lovit întâi în mama copiilor săi, o tânără de 24 de ani. Fratele ei i-a sărit în ajutor, dar a fost înţepat în inimă. Apoi, agresorul şi-a îndreptat din nou furia asupra femeii, deşi, disperată, fetiţa cerea îndurare pentru mama ei.

Femeia înjunghiată: ”Am făcut un live și după aia el ne-a văzut pe live, că frate-meu a fost prieten cu el, ne-a văzut pe live, noi am văzut că ne urmărește și nu a mai durat mult până a venit peste noi în casă”.

La câteva ore de la incident, încăperea poartă încă urmele măcelului. Sunt urme de sânge peste tot, iar mobilierul este distrus.

Vărul victimelor: ”Auzeam cum striga, de față cu copiii lui a încercat să-și omoare fosta soție, am auzit fetița cum strigă să nu moară maică-sa, deci a fost îngrozitor ce am auzit”.

Mama victimelor: ”A zis că el cu mine a avut treabă, cu soacra, zice, pe ea am vrut să o omor, din cauză că i-am dus fata și nu am lăsat să o omoare”.

După ce şi-a înjunghiat fosta iubită şi pe fratele acesteia, agresorul a fugit, dar a fost găsit de poliţişti.

Adina Aconstantinesei, purtător de cuvant IPJ Arad: ”După comiterea faptei, bărbatul a fugit în altă localitate, fiind depistat de polițiști. La momentul interceptării acestuia, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu un cuțit”.

Prin urmare, victimele și agresorul au ajuns la spital.

Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgențe Arad: ”O tânără cu plăgi superficiale în zona toracelui, un alt tânăr care este în stare gravă la secția de terapie intensivă și a treia persoană are o plagă înjunghiată în abdomen”.

Agresorul este păzit de poliţişti.

Dan Aurelian Ursu, procuror șef secție judiciară: ”Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad a început urmărirea penală in rem pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor și a continuat-o față de suspect”.

Direcţia pentru protecţia copilului a trimis la faţa locului un psiholog, care să evalueze starea copilei de cinci ani, martoră a scenei violente dintre părinții ei. Dacă va fi nevoie, ea va intra într-un program de consiliere.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here