Calea Aradului, închisă pentru șoferi timp de câteva zile

0
11

Pentru ca SDM să finalizeze totuși lucrările de pe Calea Aradului, începute acum mai bine de o lună, reprezentanții PMT au decis să închidă de tot circulația pe tronsonul dintre str. Liege și Piața Consiliul Europei. Traficul va fi deviat timp de câteva zile.

Lucrările de pe Calea Aradului se desfășoară cu dificultate din cauza traficului, se plângea zilele trecute primarul Timișoarei.

 

„E foarte greu de lucrat din cauza traficului. Orice restricționare cauzează probleme cumplite. Greul a trecut. Încercăm și acolo să finalizăm lucrarea în acest weekend. Sperăm să avem vreme favorabilă. Au fost câteva zile frumoase în care s-a lucrat din plin, dar au fost doar câteva”, explica edilul-șef.

 

Pentru ca drumarii să poată lucra în voie și să nu mai fie constrânși de trafic, oficialii PMT au decis să închidă de tot circulația, tot weekendul, dar și o jumătate din ziua de luni.

 

„Pentru finalizarea lucrărilor aflate în curs de execuție pe Calea Aradului, Primăria Municipiului Timișoara a hotărât instituirea în traficul rutier a următoarelor măsuri:

 

– închiderea circulației pe Calea Aradului, pe tronsonul cuprins între str. Liege și Piața Consiliul Europei, traficul greu fiind deviat de la intersecția cu str. Grigore Alexandrescu. Măsura se va institui de vineri, 5 iulie, începând cu ora 20, până în data de 8 iulie, ora 14;

 

– închiderea circulației pe străzile Amurgului și Miresei de vineri, 5 iulie, începând cu ora 20, până în data de 8 iulie, ora 14”, transmit reprezentanții PMT.

 

Atenție! Va fi deviat și traseul mijloacelor de transport în comun

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here