Stefan Valentin, olteanul care a fost prins cu focuri de armă, după o urmărire de 145 de kilometri pe A1

0
11

Polițiștii arădeni au tras mai multe focuri de armă, vineri, ca să prindă un bărbat ce a forțat intrarea în țară, la Nădlac 2. Ulterior, bărbatul a scăpat de un filtru pe A1, iar atunci oamenii au legii au folosit pistoalele din dotare. În fuga sa de polițiști, el a alimentat la o benzinărie fără să plătească. În cele din urmă a fost prins la intrarea în Lugoj, după aproximativ 145 de kilometri.

A fost prins la intrarea în Lugoj după ce două TIR-uri l-au blocat pe o stradă îngustă.

„Urmare a activităților de urmărire a autoturismului Skoda care nu a oprit la intrarea în țară prin PTF Nădlac 2: conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Ștefan Valentin, 42 ani, din municipiul Craiova.

Din primele verificări s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de cel în cauză de la un autoturism din municipiul Timișoara.

Înainte avea pe auto montate plăcuțe de Franța. Stefan Valentin figurează cu permisul de conducere suspendat. Se fac cercetări în continuare”, au anunțat polițiștii într-un comunicat de presă.

Astăzi, în jurul orei 15:55, IPJ Arad a fost sesizat de lucrătorii PTF Nădlac 2, cu privire la faptul că un autoturism nu a oprit la trecea prin punctul de control al frontierei și intrat pe teritoriul României.

Autoturismul a fost urmărit de un echipaj de poliție pe autostrada A1 pe sensul de mers Nădlac – Deva, însă a fost pierdut în zona nodului rutier de la km 504. Autoturismul respectiv a trecut de filtrul de pe autostrada A1 din comuna Traian Vuia.

Polițiștii din filtru au folosit armamentul din dotare. În urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime.

Ulterior, autoturismul a fost urmărit pe DN 68A către Lugoj.

Din primele informații s-a stabilit că, anterior, conducătorul autoturismului a alimentat la o benzinărie de pe autostradă și a plecat fără să plătească.

Autoturismul a fost oprit la intrarea în municipiul Lugoj, iar conducătorul auto a fost încătușat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here