Ca în filme! Polițiștii au blocat o stradă cu un TIR, ca să prindă un șofer care nu a oprit la frontieră

0
16

Poliţiştii din judeţul Timiş au fost mai multe ore în alertă, astăzi, după ce un bărbat, la volanul unei maşini, a forţat punctul de trecere a frontierei de la Nădlac şi a ignorat toate semnalele vameşilor şi poliţiştilor de frontieră.

Conform primelor informaţii, incidentul s-a petrecut în jurul orei 15.00.

Chiar dacă au pornit în urmărirea individului, forţele de ordine nu au reuşit să-l prindă până în jurul orelor 20.00. Conform unor surse, în tot acest timp, urmăritul a reuşit să scape de mai multe ori de poliţişti, ar fi schimbat numerele de la maşină şi a ajuns până în oraşul Lugoj, acolo unde a fost prins după o acţiune ca în filme. Poliţiştii au folosit un tir ca să blocheze strada Făgetului, pe care aveau informaţii că individul urmează ajungă, scrie lugojeanul.ro.

Conform polițiștilor, bărbatul care nu a oprit la semnale și care a forțat intrarea în țară se numește Ștefan Valentin, are 42 de ani și este din Craiova.

El a furat plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la un autoturism din Timișoara și le-a înlocuit pe cele de Franța, de pe mașina sa. Ștefan Valentin figurează și cu permisul de conducere suspendat.

Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, a intrat în România pe la Vama Nădlac din judeţul Arad. La controlul poliţiştilor de frontieră, şoferul nu a prezentat actele şi a accelerat, au relatat polițiștii, potrivit News.ro.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui pe autostrada A1 pe sensul Nădlac – Deva, însă la nodul rutier de la Traian Vuia (Timiş) poliţiştii i-au pierdut urma.

În timpul urmăririi, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, fără să rănească pe cineva.

Apoi, cei care îl urmăreau pe bărbat au primit informaţii că şoferul pe care îl căutau a oprit să alimenteze maşina într-o benzinărie, însă nu a plătit carburantul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here