O tânără mamă, de 22 de ani, și-a tăiat gâtul cu un cuțit

0
18

Locuitorii Zăbraniului sunt cutremurați. O tânără femeie a ales să-și  pună capăt zilelor în casa părintească din Zăbrani, alegând să-și taie gâtul cu un cuțit (se pare că e vorba de un cuțit de măcelărie). A făcut asta în baia din casa părinților săi și a murit.

Polițiștii din Lipova (Secția 7 Rurală) au fost sesizați, ieri dimineață, de mama tinerei, că fiica sa este decedată în baia locuinței. Imediat echipaje s-au deplasat la fața locului, constatând decesul tinerei de 22 de ani.

În urma cercetărilor s-a constatat că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale, în sensul că nu e vorba de o crimă, ci de o sinucidere.

Din informațiile pe care le deținem, se pare că femeia nu ar fi la prima tentativă de sinucidere și că ar mai fi fost internată la Psihiatrie.

Tănăra este născută în Zăbrani, însă locuia la Frumușeni, unde era căsătorită și avea un copil.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, a declarat: „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale. Cadavrul a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei”.

Sursa: specialarad.ro

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here