O femeie și-a ascuns fiul sub rochie ca să-l treacă în Ungaria – 24.06.2019

0
12

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 10 ani, ascuns sub rochie.

În data de 23.06.2019, în jurul orelor 11.00, la P.T.F Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în județul Prahova. Aceasta călătorea ca pasager într-un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Ei au descoperit, ascuns sub rochia femeii, un copil. În urma verificărilor s-a stabilit că băiatul este cetățean român în vârstă de 10 de ani şi este fiul femeii. La cercetări, femeia a declarat că împreună cu şoferul mașinii au observat că paşaportul copilului este expirat şi deoarece nu mai aveau timp să depună actele pentru un alt pașaport, au hotărât să-l ascundă, pentru a-l scoate din țară.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei cetăţeni români, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here