O femeie de 35 de ani este acuzată de furt, după ce ar fi intrat peste obătrână de 81 de ani și i-ar fi furat toți banii pe care îi avea în casă.

0
10

Polițiștii din Gătaia cercetează o femeie de 35 de ani care ar fi intrat într-o gospodărie din Șemlacu-Mare, de unde a reușit să fure 8.750 de lei. Erau toți banii pe care reușise să-i strângă o bătrânică de 81 de ani. Hoața a fost prinsă în aceeași zi în care s-a făcut sesizarea.

„La data de 19 iunie a.c., polițiștii timișeni au fost sesizați că unei femei, de 81 de ani, i-ar fi fost sustrași 8.750 de lei din locuință. În aceeași zi, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Gătaia au identificat o femeie, de 35 de ani, din Șemlacu-Mare, bănuită de comiterea unui furt din locuință. În fapt, la data de 30 mai a.c., bănuita ar fi mers în vizită la femeia de 81 de ani, unde, profitând de neatenția acesteia a sustras suma de 8750 de lei din bucătăria locuinței”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat doar parțial, iar hoața s-a ales cu dosar penal pentru furt. Polițiștii continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here