La alții se poate. Cum va arăta parcarea etajată construită de Primăria Oradea

0
7

În timp ce la Timișoara primarul Nicolae Robu se plânge că nu are terenuri pentru construcția parcărilor promise din 2012, la începutul acestei săptămâni a fost publicat pc SEAP anunțul privind licitația pentru atribuirea contractului de execuție a unei parcării publice etajate în Oradea.

Parcarea va fi construită într-o zonă foarte aglomerată a municipiului Oradea, pe str. Brașovului, în proximitatea magazinului Crișul, a Spitalului Clinic de Urgență „Avram lancu”, a secțiilor do boli infecțioase ale Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curtcanu”, a capătului zonei pietonale din centrul orașului (str. Republicii), a magazinelor și zonelor do alimentație publică, Bulevardului Magheru și str. Louis Pasteur (zone de servicii), o importantă zonă rezidențială a municipiului Oradea.

„Construcția parcării va avea cinci niveluri supraterane, ultimul fiind o terasă. Intrarea și ieșirea din parcare se face din strada Brașovului, prin amenajarea a două bonzi suplimentaro la intrarea și ieșirea din parcare”, menționează directorul Administrației Domeniului Public Oradea, Liviu Andrica.

Sunt prevăzute 395 locuri de parcare, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități. Suprafața construită a viitoarei parcări are o arie de 2.142 mp, în timp ce suprafața utilă ajunge la 7.740 mp. Valoarea estimată a investiției este de 15,5 milioane lei, fără TVA. Construcția parcării va fi finanțată do către Administrația Domeniului Public SA Oradea.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here