14 ani și 4 luni de închisoare pentru bărbatul care şi-a ucis şi tranşat vecinul pe motiv că acesta ar fi fost extraterestru

0
12

Bărbatul care şi-a ucis şi tranşat vecinul pe motiv că acesta ar fi fost extraterestru a fost condamnat.

Fostul miner care l-a ucis şi l-a tranşat pe vecinul pensionar din Baia Mare, despre care credea că este extraterestru, a fost condamnat la 14 ani şi 4 luni de închisoare, informează România TV.

În plus, individul trebuie să plătească şi despăgubiri morale de 75 de mii de euro familiei victimei.

Fapta oribilă a avut loc la Orașu Nou Vii din Satu Mare, pe 26 noiembrie 2018. De atunci, au ieșit la iveală detalii tulburătoare.

Victima era din Baia Mare și lucra ca miner. Este vorba de Nicolae Meheș despre care ucigașul a crezut că are origini extraterestre. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal, în urma căruia Meheș și-a înjunghiat „colegul de pahar”. Atunci, omului i s-a părut că din victimă a sărit o bucată de metal, lucru care l-a pus la bănuieli.

Crezând că victima ar fi un extraterestru, Meheș și-a întins victime pe o masă și s-a pus pe tranșat.

Imediat după ce a comis fapta, bărbatul, îngrozit de ce a făcut, a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat. Polițiștii au fost șocați când au ajuns la locul crimei. Aici au descoperit că membrele și capul victimei erau desprinse de corp și aruncate în locuință.

Bărbatul și-a recunoscut fapta, iar acum este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here