Ioana Tufaru, ce transformare! Cum arată în buletin după ce a slăbit 70 de kilograme

0
12

Ioana Tufaru s-a transformat incredibil! Fiica Andei Călugăreanu a slăbit 70 de kilograme, iar felul în care arată acum este de-a dreptul spectaculos! Ioana Tufaru are puțin sub 100 de kilograme, după ce în urmă cu un an avea 165 de kilograme.

„M-am operat pe 3 octombrie. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban.

E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită”, povestea Ioana Tufaru în octombrie 2017.

Cum arată Ioana Tufaru, după ce a slăbit 70 de kilograme! „Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme”

Până şi actul de identitate al Ioanei arată o altă persoană. Femeia şi l-a făcut pe cel nou în 2018 şi a ieşit foarte bine în poză, în timp ce în cartea de identitate expirată ai impresia că te uiţi la altă urmaşă a Evei. Transformarea te lasă, pur şi simplu, mască.

Ioanei Tufaru i-a fost montat inelul gastric, după care aceasta a slăbit aproape 70 de kilograme. Fiica Andei Călugăreanu arată acum diferit, astfel că uneori lumea nu o mai recunoaște.

Imaginea cu ea la 165 de kilograme este acum o amintire urâtă, spune Ioana. Ea și-a micșorat stomacul în urmă cu 9 ani, dar nu a reușit atunci să slabească, astfel că în 2017 ajunsese la 165 de kilograme. Acum la un și trei luni de la intervenția Ioanei Tufaru are puțin sub 100 de kilograme.

„Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală.

Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea”, a declarat Ioana Tufaru, după transformarea spectaculoasă pe care a reușit-o.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here