Ministrul Transporturilor a anunțat că proiectul centurii Timişoarei va fi modificat

0
9

 

Proiectul construirii centurii Timişoarei va suferi modificări, urmând ca noua variantă să ofere legături către unele localităţi, după cum au cerut autorităţile locale.

Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat într-o vizită în Arad. Referitor la stadiul realizării centurii, Răzvan Cuc a declarat că se înregistrează o întârziere în etapa de depunere a proiectului tehnic de către firma care îl realizează, pentru că s-au adus modificări proiectului iniţial.

“Aşteptăm să depună proiectarea constructorul care a câştigat licitaţia. S-a prelungit un pic perioada de depunere a proiectării pentru că au fost câteva unităţi administrativ-teritoriale care au dorit să aibă descărcări din această centură în comunele respective şi trebuie să ţinem cont şi de acest aspect, pentru că sunt oraşe, comune care se vor dezvolta şi nu trebuie restricţionate de la accesul spre această centură. De asta s-a îngreunat un pic, pentru că se va modifica proiectul”, a declarat ministrul, conform radiotimisoara.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here