Dragnea se teme! Mesajele secrete ale PSD în legătură cu „falsul referendum”

0
10

Conducerea PSD ar fi trimis către organizațiile partidului, din teritoriu, mesaje prin care sunt sfătuite cum să își învețe

PSD-ului îi este frică de referendumul pe Justiție, susține cetateanul.net care a reușit să obțină, din surse din interiorul partidului, mesaje trimise de conducerea PSD către organizațiile din țară. Acestea sunt sfătuite cum să-și învețe electoratul să nu voteze la referendum. Asta în timp ce public, Dragnea a declarat că nu se teme de votul dat pe teme de justiție.

Ce pățești dacă gătești ciorbă! Mare atenție la aceste lucruri: Otrava din farfurie
Ştirea momentului! O nouă tornadă s-a format în Bărăgan. Imagini incredibile în articol. VIDEO
Planul DIABOLIC al lui Dragnea, demascat pe ultima sută de metri. Mesaje CODATE transmise la TV
Deși susțin că nu sunt împotriva referendului la scrutinul de duminică, ba chiar ar fi de acord cu întrebările puse de președintele Klaus Iohannis, ca să dea bine la presă, prin spate, greii din PSD au sunat mobilizarea generală. Dacă la referendumul de mâine nu va fi o prezență de minimum 30%, rezultatele acestuia vor fi anulate.
”PSD a spus tot timpul, în frunte cu mine, că nu respinge întrebările la referendum, chiar le susținem”, a precizat Liviu Dragnea. Întrebat despre declarația premierului Viorica Dăncilă, care a precizat că va vota la referendum, liderul PSD a răspuns: ”Dacă a zis așa, e foarte bine”.

În realitate, conducerea de la București a trimis mai multe mesaje filialelor și membrilor partidului prin care sunt îndrumați să nu voteze la referendumul de mâine pe teme de Justiție. Un astfel de mesaj a intrat și în posesia cetateanul.net.

electoratul să nu voteze la referendum ci doar pentru Parlamentul European. Dacă la referendumul de duminică nu va fi o prezență de minimum 30%, rezultatele acestuia vor fi anulate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here