PSD Timis nu sustine majorarea taxelor locale in 2019!

0
50

Călin Dobra, președintele interimar al PSD Timiș, a ținut să-i răspundă joi, 13 decembrie, primarului Nicolae Robu, care le-a transmis din nou aleșilor locali PSD miercuri, 12 decembrie, în ședința de plen, că sunt „Grupul împotriva Timișoarei”. Pe de altă parte, Călin Dobra susține că PSD nu a votat creșterea taxelor și impozitelor, motiv pentru care nu are cum să fie numit astfel.

După ședința de ieri din cadrul Consiliului Local Timișoara, au trecut două proiecte extraordinar de delicate. Echipa de consilieri locali PSD nu a votat cele două proiecte. Nu putem susține majorarea acestor taxe și să îngreunăm cetățenii pentru că la nivelul Primăriei Timișoara este un management defectuos. Soluția pentru administrația din Timișoara este foarte simplă, mărirea taxelor și impozitelor în 2019, astfel încât să aibă încasări mai mari și să acopere dezastrul produs în 2018. Repet, grupul consilierilor locali PSD nu a fost și nu va fi niciodată contra Timișoarei. Din contră, au fost mereu cu gândul la cetățeni și nu au votat proiectul cu privire la majorarea taxelor și impozitelor”, a explicat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Liderul PSD Timiș a comentat și proiectul de hotărâre care a fost votat miercuri, 12 decembrie, în plenul Consiliului Local Timișoara, cu privire la un împrumut de 213 milioane de lei, pe care primăria vrea să îl ia. Nici acest proiect nu a fost votat de consilierii locali PSD.

Nu cred că prin luarea de credite și mărirea de taxe și impozite putem discuta de un management performant la nivelul Primăriei Timișoara. Sper ca în anul 2019 să se trezească administrația timișoreană, în frunte cu primarul, să analizeze foarte bine posibilitățile, să nu facă promisiuni deșarte, pe care nu poate să le ducă la îndeplinire, și să se încadreze în bugetul aprobat prin hotărâre de consiliu local. Bineînțeles, îi sugerez și să se concentreze pe atragerea de fonduri europene. (…) Cred că încet, încet se face lumină și se vede foarte clar cine este împotriva cetățenilor Timișoarei și practică un management defectuos la nivel local”, a mai spus Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.