Continuă controalele în zona Pieței Iosefin! Polițiștii locali au dat sute de amenzi și au confiscat jumătate de tonă de marfă

0
70

Polițiștii locali au acționat în zona Iosefin, pe străzile Iancu Văcăcrescu, Regele Carol I, unde un grup de 6 persoane și-au făcut un obicei de a expune spre vânzare mărfuri uzate, neigienizate, care, pe lângă faptul că erau comercializate ilegal, provoacă disconfort cetățenilor care trec prin zonă.

De asemenea, tot în perimentrul Pieței Iosefin mai există un grup de comercianți ambulanți, care tranzitează zona și care vând ilegal mărfuri cum ar fi parfumuri, ochelari, telefoane, obiecte de uz casnic.

Ca urmare a acestor aspecte constatate în teren s-a acționat permanent pentru luarea măsurilor legale și asanarea zonei de cei care desfășoară astfel de activități ilegale.

”Au fost aplicate, în zona menționată, de la începutul acestui an un număr de 344 procese verbale de constatare a contravenției, în valoare de 84.190 lei, în 78 de cazuri fiind dispusă ridicarea în vederea confiscării a bunurilor expuse ilegal spre vânzare, respectiv aproximativ 500 de kilograme de mărfuri. Numai în ultimele 3 zile au fost aplicate 7 sancțiuni fiind de asemenea dispusă ridicarea în vederea confiscării a mărfii”, spun polițiștii locali.

Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here