ADID Timiș a marcat Ziua Mondială a Mediului

0
44

Ziua Mondială a Mediului a fost marcată astăzi, 5 iunie, în județul Timiș, prin desfășurarea mai multor campanii ecologice. Operatorul de salubrizare Brai – Cata SRL și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș au organizat, în colaborare cu școlile din orașele Sânnicolau Mare, Gătaia, Ciacova și Deta, o serie de acțiuni de ecologizare.

Toți elevii care au participat la aceste acțiuni civice au fost dotați de către organizatori cu mănuși și cu saci de polietilenă pentru strângerea deșeurilor. Aceștia au primit, de asemenea, și tricouri special create pentru sărbătorirea acestei zile și inscripționate cu mesajul Ziua Mondială a Mediului – Timiș 2018.

Ne bucurăm foarte mult că am putut să luăm parte la astfel de acțiuni și suntem, totodată, entuziasmați să observăm că tânăra generație este din ce în ce mai mult conștientă de importanța colectării selective și a reciclării. Sperăm că Timișul va fi un județ model în ceea ce privește colectarea”, a declarat directorul executiv al ADID Timiș, Ursu Romeo.

Ne vom axa și în continuare foarte mult pe acordarea de educație ecologică către elevii și tinerii din județul nostru. Avem de gând să repetăm, în viitorul apropiat, acțiuni de acest gen, de ecologizare și în alte localități din Timiș”, a mai transmis directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here