Jaf de proporţii într-o benzinărie! Hoţii au plecat cu aproape 35.000 de euro

0
101

Aproape 35.000 de euro au reuşit să fure trei tineri dintr-o benzinărie din Lugoj. Jaful a avut loc în noaptea de duminică spre luni, şi se pare că totul a fost pus la cale de unul dintre angajaţii benzinăriei. Acesta le-a dat informaţii preţioase complicilor săi, le-a spus unde se află seiful şi care este codul.

Unul dintre tineri a intrat în benzinărie şi s-a dus glonţ spre locul unde era seiful, în timp ce alt tânăr stătea afară pentru a-l preveni pe cel care a intrat să ia banii în cazul în care se apropia cineva. Poliţiştii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au dat imediat de urma hoţilor.

Doi dintre ei, tânărul care lucra la benzinărie şi cel care stătea afară să ţină de şase au fost reţinuţi imediat. Cel de-al treilea tânăr care a furat practic banii a dispărut când şi-a dat seama că poliţia este pe urmele lui. Acesta a fost prins în Oradea cu o parte din bani.

„Polițiști Municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 03/04.06.2018 persoane necunoscute au sustras suma de 157.000 lei din incinta unei societăți comerciale. În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi 3 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, bănuiți de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Persoanele în cauză au fost reținute pt 24 de ore. În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incidentului”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here