Masina unui jurnalist din Timisoara incendiata in toiul noptii

0
259

Autoturismul jurnalistului Dragos Bota a fost incendiat in noaptea de vineri spre sambata. La fata locului au ajuns doua autospeciale si sapte pompieri pentru a stinge incendiul care se putea extinde si la alte masini.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu cu două autospeciale și șapte subofițeri. Cauza probabilă a incendiului, în urma cercetărilor, se pare că a fost acțiunea unei persoane”, a declarat plutonier adjudant șef Andrei Zițac.

Dragos Bota a declarat ca cel mai probabil investigatiile si anchetele facute de acesta au atras mania multora. Jurnalistul a declarat ca nu se simte intimidat iar anchetel lui vor continua.

„Această acțiune de tip mafiot mă face să cred că investigațiile pe care le-am făcut de-alungul timpului și dezvăluirile publicate pe PRESSALERT.ro au deranjat. Acțiunea din această noapte nu mă face nicio secundă să mă opresc din a-mi face meseria de jurnalist. Cred că este momentul să ne întrebăm cu toții dacă acceptăm ca Timișoara să se transforme într-o Sicilie în care tăcerea complice și cumetriile pe sub masă sunt mai importante decât orice”, a spus Dragoș Boța.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here