Medicamente interzise descoperite de poliţiştii de frontieră la Moraviţa!

0
100

Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit şi confiscat 110 comprimate RIVOTRIL, substanţe aflate sub control naţional, pe care o femeie intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

„În data de 29.05.2018, în jurul orei 13:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară o persoană de sex feminin, A. M., în vârstă de 53 de ani, cetăţean sârb, pasager într-un microbuz marca Renault, înmatriculat în România”, spun poliţiştii de frontieră.

În urma controlului efectuat asupra bagajelor femeii au fost găsite ascunse şi nedeclarate, 110 comprimate RIVOTRIL, substanță activă ce conține CLONAZEPAM, aceasta fiind substanţă aflată sub control naţional. Femeia a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.