Universitatea de Agronomie, gazda Conferinței Internaționale ”Științele Vieții”!

0
58

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Bantului organizează timp de două zile Conferința Internațională ”Științele Vieții”. Conferința se desfășoară în paralel cu Congresul Modial pentru Agricultură ”Save Agriculture, save environment and save earth”.

Conferința Internațională ”Științele Vieții” reunește experți și cercetători din peste 30 de țări. Participanții vor avea ocazia să prezinte rezultatele cercetărilor lor. La deschiderea conferinței au participat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Conferința acoperă o gamă largă de subiecte în domeniul științelor vieții cu scopul de a crea un cadru stimulativ pentru interacțiunea sau schimbul de experiențe între participanți și pentru prezentarea ultimelor rezultate ale cercetărilor, idei și concepte inovatoare.

”Am fost onorată și m-am bucurat să fiu prezentă astăzi la lucrările Conferinței Internaționale Științele Vieții desfășurată zilele acestea la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. Sper ca în zilele următoare invitații internaționali să tragă concluziile care să se transforme în viziunea de mediu și agricultură și metode pentru schimbarea mediului climatic”, a declarant ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here